Zelf staan we liever niet al te lang stil bij gerealiseerde projecten. We zijn liever bezig met nieuwe uitdagingen waar we onze tanden in kunnen zetten.

Hierbij toch een kijkje in onze projectenportfolio:

Animatiefilms E-bon

E-bon is dé cadeaubon voor online shoppen! Deze online cadeaubon is geschikt voor elk cadeau moment. Deze cadeaubon is een leuk verjaardagscadeau, geslaagd cadeau, kerstcadeau, Sinterklaas cadeau, huwelijkscadeau of als cadeau voor moederdag of vaderdag. Met deze online cadeaubon heb je keuze uit 2,5 miljoen producten, geweldige belevenissen en dagjes uit. Kortom, leuk en heel eenvoudig om te geven. Bekijk…

Animatiefilm Coolermedia

Wil jij een animatiefilm laten maken? Hier zijn we goed in en doen we graag!In 2013 realiseerden we deze animatiefilm in opdracht voor Coolermedia, bureau voor animatie te Breda.

Brochure Pleegoudersupport Zeeland

We realiseerden in 2013 deze folder/brochure voor Pleegoudersupport Zeeland. Daarnaast ontwikkelden we in 2013 deze animatiefilm die aansluit bij de vormgeving van de folder:

Social media campagne Huis ter Mee

We creëerden in 2014 een (korte) social media campagne ism met Chris van Breda

Animatiefilm Life Design

Met een Top of Mind-abonnenment levert Life design een constante stroom aantrekkelijke content voor gebruik in alle (sociale) media. We realiseerden in 2014 deze informatieve animatiefilm voor Life Design, communicatiebureau te Zierikzee. 

Programmaboek Zeeuwse Oesterpartij

Jurre Tjaarda Producties ontwikkelde een programmaboek en leader (video) voor de presentaties tijdens de Nationale Zeeuwse Oesterpartij 2014. Het thema van de dag: Onderwijs, onderzoek en economie In 2015 gaven we vorm aan de email campagne van de Nationale Zeeuwse Oesterpartij.

Sociaal Jaarverslag Gemeente Veere

We creëerden in 2014 een digitale versie van het sociaal jaarverslag van de Gemeente Veere in samenwerking met Mary Remijnse

Postkaart Stichting ZIGZAG

De stichting Zeeuwse Innovatie Groep/Zeeuwse Aanjaag Groep, kortweg ZIGZAG, is opgericht om innovatieve initiatieven en vernieuwende ideeën een financiële impuls te geven. Het gaat daarbij vaak om nieuwe ontwikkelingen die zonder aanjaagsubsidie niet goed van de grond komen omdat de financiële en commerciële haalbaarheid nog onvoldoende kan worden aangetoond. Het ZIGZAG-fonds wil met haar ondersteuning en subsidie nieuwe economische kansen…

Jaarverslag Technocentrum Zeeland

We creëerden in 2014 het (digitaal) jaarverslag voor Technocentrum Zeeland in samenwerking met Mary Remijnse, Sander van Hengstum & Ruben. Het jaarverslag bestond uit een website met een aantal films die uitleg geven over de totstandkoming van het jaarverslag. In 2015 creëerden we een infographic voor Technocentrum Zeeland.

Animatiefilms Sqillzer

“Sqillzer zorgt ervoor dat jouw organisatie beschikt over de beste digitale specialisten” https://www.sqillzer.nl/ We creëerden 3 animatie films voor Sqillzer.

Animatiefilm Gemeente Goeree Overflakkee

Het doel van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is dat iedereen kan deelnemen aan de samenleving. Mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking, chronisch zieken of ouderen kunnen hier soms wat hulp bij gebruiken. We ontwikkelden in 2014 deze animatiefilm voor de Gemeente Goeree Overflakkee.

Website ZIGZAG Zoekt

De stichting ZIGZAG wil dit jaar ook het vrouwelijk innovatief ondernemerschap in Zeeland meer kansen bieden en beter op de kaart zetten. Voor de zoektocht naar vrouwelijke ondernemers is o.a. een commercial gemaakt. En het werkt; er komen nu al meer aanvragen voor gesprekken van vrouwen met vernieuwende plannen. Een aantal vrouwelijke ondernemers zal in het ondernemerschap worden gevolgd via…

Illustratie Pleegoudersupport Zeeland 2015

We ontwikkelden in 2015 de volgende illustratie voor Pleegoudersupport Zeeland. De illustratie wordt ingezet op social media en ter communicatie op een poster.

Jaarverslag 2015 Edudelta Scholengroep

In 2015 creëerden we het jaarverslag voor Edudelta Scholengroep in samenwerking met Mary Remijnse. Het jaarverslag van dit jaar bestaat uit een digitale clickable pdf met audio en video fragmenten.

Films: Veere on Tour

Productie van vijf films voor de Gemeente Veere, richting de 2e etappe van de Tour de France, die finisht op de stormvloedkering. Deze serie films werden gemaakt in samenwerking met Mary Remijnse & Sander van Hengstum.

Website Huis ter Mee

Wij produceren al vanaf 1990 heerlijke, uitsluitend biologische vleesproducten met als specialiteit kip- en kalkoenproducten. Met trots vertellen we u graag over onze heerlijke producten en ons uitgebreide assortiment.https://www.huistermee.nl We realiseerden in 2015 een webshop voor Huis ter Mee (in samenwerking met Ruben).

Animatiefilm Windkracht 10

Dus je wil een animatie laten maken? Slim! Want met een animatie kun je complexe informatie op een heldere manier presenteren. Een animatie is namelijk een versimpelde weergave van de werkelijkheid. Niet relevante zaken worden weggelaten, daarom kun je in korte tijd (60 seconden) tot de kern komen en pak je de kijker! In 2015 realiseerden we deze animatiefilm voor…

Jaarverslag 2016 Edudelta Scholengroep

Ook in 2016 creëerden we het jaarverslag voor Edudelta Scholengroep in samenwerking met Mary Remijnse. Het jaarverslag van dit jaar bestaat uit een digitale clickable pdf met audio en te gekke interviews.

Veere Digitale begroting 2016

Veere presenteert de digitale begroting van 2016 in een film die we voor de gemeente realiseerden. Deze ontwikkeling past in het streven naar papierloos vergaderen en verder digitaliseren van de begrotingscyclus.

Website Veere.tv

In 2016 waren we betrokken bij de ontwikkeling van een website voor de gemeente Veere. De website is enkel toegankelijk voor de medewerkers van de gemeente (intern gebruik).

Animatiefilms Royalcast

Met het RoyalCast Next Generation webinar platform verhoogt u het aantal deelnemers, de betrokkenheid, conversie en user experience. We ontwikkelden twee animatiefilms in opdracht voor Royalcast Next Generation Platform.

Illustratie Pleegoudersupport 2016 en 2017

We ontwikkelden in 2016 en 2017 de volgende illustraties voor Pleegoudersupport Zeeland. De illustraties worden ingezet op social media en ter communicatie op een poster.

Website Stichting ZIGZAG

We realiseerden in 2018 deze website voor Stichting ZIGZAG. Op de website vind je meer informatie over de stichting en haar ambitieuze doelen. De stichting Zeeuwse Innovatie Groep/Zeeuwse Aanjaag Groep, kortweg ZIGZAG, is opgericht om innovatieve initiatieven en vernieuwende ideeën een financiële impuls te geven. Het gaat daarbij vaak om nieuwe ontwikkelingen die zonder aanjaagsubsidie niet goed van de grond komen…

Animatiefilm Expeditie Zeeuwse IJstijd

Het is moeilijk voor te stellen, maar ooit hebben hier in Zeeland mammoeten, bosolifanten, wolharige neushoorns, nijlpaarden, beren, bevers, herten, elanden, rendieren en andere, inmiddels verdwenen of uitgestorven dieren geleefd.In het zeewater voor de toenmalige kustlijn zwemmen potvissen, dolfijnen en walrussen. Aan de hand van topstukken uit de fossielencollectie van het Zeeuws Genootschap biedt Expeditie Zeeuwse IJstijd een goed beeld van de…

Illustraties WL Perspectief

We ontwikkelden in 2020 een serie aan illustraties voor WL Perspectief. De illustraties worden gedurende het jaar ingezet op social media. Het logo (letters van WL) stonden centraal in het ontwerp.